Vernieuwde Dikke Van Dale-app moet je opnieuw aanschaffen, maar je krijgt dikke korting

Het nieuwe Dikke van Dale-woordenboek is verschenen, maar als je gebruiker bent van de app, hoef je niet te rekenen op een gratis update. De nieuwe app zal deze maand verschijnen, met korting voor huidige gebruikers.

De nieuwe versie van de Dikke Van Dale is verschenen. Het grote woordenboek der Nederlandse taal heeft voor het eerst sinds tien jaar een nieuwe uitgave met meer dan 18.000 nieuwe woorden. Gebruikers van het papieren woordenboek zullen een nieuw exemplaar moeten kopen en dat geldt ook voor gebruikers van de iOS-app. Ben je gebruiker van de Dikke Van Dale-app, dan hoef je namelijk geen gratis app-update te verwachten. In de loop van oktober verschijnt een volledig nieuwe app, waar je wederom voor moet betalen. Te gek voor woorden?

Opnieuw betalen voor nieuwe app, maar wel met korting

Dikke Van Dale-woordenboek.De huidige Dikke Van Dale-app kostte in de App Store oorspronkelijk €79,99 en de nieuwe app zal dezelfde prijs krijgen. Ben je in het bezit van de huidige app, dan ontvang je maximaal 75% korting op de nieuwe app, afhankelijk van de prijs die je voor de huidige app betaald hebt. Tot 1 december 2015 zal de nieuwe app via een appbundel verkrijgbaar zijn, waarbij het bedrag dat je eerder hebt betaald wordt afgetrokken van de bundelprijs met een maximale korting van 75%.

https://www.iculture.nl/gids/appbundels-ios-meerdere-apps-kopen-korting/

De huidige Dikke Van Dale-app zal nog wel een update krijgen, maar wordt in 2016 uit de App Store verwijderd. Mocht je de app eerder hebben gekocht, dan kun je hem opnieuw downloaden vanuit je aankoopgeschiedenis. Zodra de nieuwe Dikke Van Dale-app verkrijgbaar is, lees je dat op iCulture.

Voor alle duidelijkheid: de app hieronder kun je beter niet meer aanschaffen, want dat is nog de oude versie.

Update: De prijs van van de eerder genoemde bundel met zowel de nieuwe als de oude versie kost €99,99. Als je daar de maximale korting van de oudere app vanaf trekt, kost de nieuwe app €20.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.