Verbeterde Google Apps en Google News voor de iPhone

Google Apps hebben een nieuwe (ook Nederlandse!) interface voor de iPhone gekregen. Gebruikers van Google Apps for your Domain krijgen toegang tot Gmail, Calendar, Docs en meer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Google Apps for your DomainBij het lezen van de titel denk je misschien: is dit nieuw? Ja! Google heeft namelijk een vernieuwde mobiele interface uitgebracht voor de iPhone waarmee je toegang krijgt tot Gmail, Google Calendar, Google Docs en andere diensten. Maar er is nog meer nieuws: een Nederlandse interface en een aangepaste iPhone-versie van Google News.

ZDnet meldt dat de functionaliteit weliswaar nieuw is voor iPhone-gebruikers, maar dat de interface zelf al een paar maanden oud is. De verbeteringen gelden voor alle versies: de Standard, Premier, Education, Team en Partner Editions. Google kondigde ook aan dat de interface nu beschikbaar is in meerdere talen, waaronder Nederlands. Omdat mobiel internet steeds belangrijker wordt, heeft Google meer medewerkers aan het werk gezet op mobiele producten.

Ben je gebruiker van Google Apps for your domain, dan kun je in Mobile Safari een bookmark aanmaken om sneller toegang te krijgen tot al deze applicaties:

http://www.google.com/m/a/your-domain.com

… waarbij je natuurlijk your-domain.com vervangt door je eigen domeinnaam.

Meer info

Geïntegreerde Google Apps-ervaring: Google Apps Blog
Meerdere talen: Google Mobile Blog
Google News voor iPhone: Google News Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:44
Categorieën Apple, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.