Bekijk webcam-beelden van de pc via je iPhone

SHAPE Services heeft de webcam-applicatie Mobiscope geschikt gemaakt voor de iPhone. Met Mobiscope kun je gebeurtenissen thuis in de gaten houden.

WebcamSHAPE Services heeft de webcam-applicatie Mobiscope geschikt gemaakt voor de iPhone. Met Mobiscope kun je gebeurtenissen thuis in de gaten houden. Het is in feite videobewakingssoftware waarmee je via de webcam op de pc kunt rondkijken in je huis. Na installatie van de software verstuurt Mobiscope de videobeelden versleuteld vanaf je desktop naar de iPhone.

Met Mobiscope kun je tot maximaal 4 webcams gelijktijdig in de gaten houden. De software ondersteunt ook bewegingsdetectie, waarbij je een e-mail ontvangt wanneer er beweging is gedetecteerd. Via je mobiele telefoon kun je de webcam bedienen met speciale shortcuts. Je kunt op afstand in en uitzoomen en een opname van de videobeelden starten. Speciale apparatuur (behalve dan een webcam en een Windows-pc) is niet nodig. Je kunt de software aanschaffen voor een eenmalig bedrag van $29,95 of voor een maandabonnement van $5,95 afsluiten.

Download: Mobiscope (Windows)

Via: iPhoneAlley

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2008, 12:30
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.