USB Typewriter: typemachine als toetsenbord voor je iPad

De USB Typewriter is een Olympia-typemachine met usb-aansluiting. Geschikt als toetsenbord voor de iPad, maar ook voor pc en Mac.

usb typewriterWie maar niet kan wennen aan nieuwe technologie, kan voorzichtig de overstap maken met de USB Typewriter. Deze typemachine met usb-aansluiting is op eBay te vinden en is niet alleen geschikt voor de iPad. Je kunt hem ook aansluiten om op de Windows-pc of Mac een tekst te typen. Om het uiterlijk zo authentiek mogelijk te maken is de typemachine aan de buitenzijde niet gewijzigd. Het enige nieuwe is de usb-kabel die aan de achterkant uit de machine komt. Je kunt er ook nog gewoon op ouderwetse wijze een brief op papier mee tikken.

Sluit je de typemachine echter op je iPad aan, dan zul je zien dat alle toetsen gewoon werken, inclusief spatie, shift en nieuwe regel. De USB Typewriter op de foto is gemaakt met een Deluxe Olympia Portable en wordt geleverd met de originele opbergdoos. De typemachine maakt wel herrie, maar dat kun je volgens de bedenker oplossen met een wattenbolletje.

Je hebt nog 3 dagen de tijd om te bieden en het huidige bod staat net iets boven de $200.

Meer info: eBay
Tipgever: Tim

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2010, 13:29
Categorie Accessoires
Onderwerp typen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.