Unlock iPhone 4 volgt na iOS 4.2.5 of 4.3 (jailbreak/unlock)

MuscleNerd van het iPhone Dev Team heeft opheldering gegeven over de tijdslijn voor de volgende unlock van de meest recente versies van de iPhone 4. De unlock zal pas beschikbaar zal worden gemaakt wanneer zowel iOS 4.2.5 en 4.3 uit zijn.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Unlock iPhone 4Nadat Comex gisteral al meer duidelijkheid heeft gegeven over wanneer we de volgende untethered jailbreak kunnen verwachten, heeft nu ook MuscleNerd van het iPhone Dev Team opheldering gegeven over de tijdslijn voor de volgende unlock van de meest recente versies van de iPhone 4. In een tweet heeft MuscleNerd aangegeven dat de unlock pas beschikbaar zal worden gemaakt wanneer zowel iOS 4.2.5 als 4.3 uit zijn.

MuscleNerd tweet

Gebruikers van een iPhone 4 met baseband (modemfirmware) 01.59.00 kunnen hun toestel op dit moment al unlocken met ultrasn0w 1.2. Je kunt controleren welke versie van de baseband je hebt door naar het menu Instellingen te gaan en vervolgens te kiezen voor Algemeen gevolgd door Info. De basebandversie staat genoemd achter Modemfirmware. Voor alle duidelijkheid: voor zowel de aankondiging van de jailbreak als de unlock geldt dat ze ná een bepaalde datum of gebeurtenis beschikbaar zullen worden gemaakt. Dat betekent dus niet dat je de jailbreak op 10 februari en/of de unlock op de dag dat de genoemde firmwares uit zijn kunt verwachten.

De reacties bij dit artikel zijn niet bedoeld voor vragen over de (on)mogelijkheden met betrekking tot het jailbreaken en/of unlocken van jouw specifieke toestel. Met dergelijke vragen kun je terecht op ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:17
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iPhone 4, iphone dev team, jailbreak, musclenerd, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.