Ultrasn0w-unlock krijgt update naar versie 1.1-1 (jailbreak/unlock)

Het iPhone Dev Team heeft een update uitgebracht van de unlock-tool ultrasn0w (waarmee de iPhone 3G, iPhone 3GS en iPhone 4 te unlocken zijn) die de batterijduur moet verbeteren op toestellen waar de unlock op geïnstalleerd is.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Ultrasn0w 1.1-1Het iPhone Dev Team heeft een update uitgebracht van de unlock-tool ultrasn0w. Met behulp van ultrasn0w zijn de iPhone 3G, iPhone 3GS en iPhone 4 te unlocken tot en met iOS firmwareversie 4.0.1. De unlock is niet te gebruiken in combinatie met iOS 4.0.2. De belangrijkste wijziging in de laatste update van ultrasn0w is volgens het prominente teamlid @planetbeing een verbeterde batterijduur op toestellen waar de unlock op is geïnstalleerd.

Sinds de introductie van ultrasn0w voor de iPhone 4 een week geleden is de unlock-tool wereldwijd meer dan 784.974 gedownload vanuit 218 verschillende ISO-regios (deze cijfers dateren namelijk van 9 augustus). Een kleine 10.000 gebruikers die tot de ISO-regio NL waren te herleiden hebben de unlock sinds de introductie van ultrasn0w 1.0-1 geïnstalleerd. Via Twitter heeft @MuscleNerd laten weten dat de baseband (modemfirmware) van de iPhone geen update heeft ontvangen in iOS 4.0.2, maar dat je op die firmwareversie toch niet zult kunnen unlocken omdat er (voorlopig in ieder geval) geen jailbreak voor verwacht wordt. MuscleNerd heeft laten weten dat de iPhone 3G en 2e generatie iPod Touch (non-MC model) wel te jailbreaken zijn met de huidige versie van redsn0w. Naast ultrasn0w heeft ook de applicatie Signal van planetbeing een update gehad die de batterijduur bij gebruik op de iPhone moet verbeteren.

Ultrasn0w v1.1-1 is gratis te downloaden in de repository repo666.ultrasn0w.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2012, 2:51
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.