Twelve South kondigt nieuwe HoverBar 3 iPad-houder aan

De HoverBar 3 van TwelveSouth is een vernieuwde flexibele arm voor je iPad, om als tweede scherm naast je beeldscherm of in de keuken te gebruiken.

hoverbar-twelve-southNatuurlijk wil je je iPad ook bij de hand hebben als je achter de computer zit. Twelve South maakt al een tijdje de HoverBar, een speciale houder waarmee je je iPad als een tweede scherm aan je beeldscherm vastmaakt. Vandaag kondigden ze de nieuwste versie aan, de Hoverbar 3. Die kost $100 en wordt geleverd met drie clips waarmee je de iPad Air, iPad mini en oudere iPads (iPad 2/3/4) kunt vastmaken. De Hoverbar 3 is bijvoorbeeld handig als je je iPad wilt gebruiken als extra dashboard voor Twitter-berichten of website-statistieken.

De beugel of het beeldscherm waaraan je de HoverBar vastmaakt mag maximaal 1 inch (2,54 cm) dik zijn. Je kunt de houder trouwens ook gebruiken zonder de flexibele arm. Behalve in het kantoor kun je de HoverBar ook gebruiken in de keuken en op andere plaatsen waar je de iPad bij de hand moet hebben. De leunstoel bijvoorbeeld, als tweede scherm tijdens het tv-kijken, zodat je overige handen vrij hebt voor bier en borrelnootjes. De flexibele arm is vast te maken aan een tafel, bureau, bedframe, keukenkastje of aan de Mac. In 2012 werd de HoverBar voor het laatst vernieuwd, dus het werd wel eens tijd om ook de iPad Air te ondersteunen.

hoverbar3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2014, 19:18
Categorie Accessoires
Onderwerp twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.