Tweetbot 4 voegt 3D Touch-ondersteuning toe

De populaire app Tweetbot heeft zojuist ondersteuning gekregen voor 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel een tweet plaatsen en je tijdlijn peeken en poppen.

Tweetbot-3D

Tweetbot 4, de populaire alternatieve Twitter-app, voegt in versie 4.0.1 3D Touch toe. Hierdoor kun je er op los peeken en poppen in je tijdlijn en het app-icoon harder indrukken om snel naar een bepaalde functie van de app te springen.


Door stevig op een tweet te drukken in de tijdlijn kun je hem eerst snel bekijken voordat je hem schermvullend weergeeft. Handig als je iets wilt checken of als je een foto wilt vergroten. Ook kun je afzonderlijke gebruikers bekijken en een preview van een link peeken voordat je hem volledig opent.

Tweetbot-3D Tweetbot-3D

Bekijk ook

3D Touch op de iPhone: zo werkt het indrukken van het scherm

Met 3D Touch op bepaalde iPhones krijg je meer functies door extra hard op het scherm te drukken. In deze uitleg lees je hoe 3D Touch werkt en wat je er allemaal mee kan doen.

Snel een foto of tweet plaatsen

Met 3D Touch op het homescherm kun je met een stevige druk op het app-icoon van Tweetbot snel de laatste foto tweeten die je zojuist gemaakt hebt, een tweet plaatsen, of direct het nieuwe Activity-tabblad openen als je de app start. Er verschijnt een extra optie in het 3D Touch-menu als je een DM of mention ontvangt, zodat je direct kunt reageren op het bericht. Uit tests blijkt dat deze reactie-functie nog niet helemaal vlekkeloos werkt.

Naast 3D Touch-ondersteuning ondersteunt Tweetbot nu onder meer de Franse en Spaanse taal en worden verschillende bugs gefixt.

Tweetbot 4 verscheen op 1 oktober en is een universele app voor iPhone en iPad. Destijds kreeg de app al ondersteuning voor Split View, en voegde Tweetbot het Activity-tabblad toe waar je snel alle interacties op kunt bekijken.

Bekijk ook

Tweetbot 4.0 voor iOS verschenen als universele app voor iPhone en iPad

Tweetbot 4.0 voor iOS is zojuist beschikbaar gekomen. Met deze nieuwe update is het gedaan met een aparte iPad-app, want Tweetbot is universeel geworden. Ook zijn er handige nieuwe functies voor de iPhone 6s.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 oktober 2015 om 16:37
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.