Tweede toetsenbordje voor de iPhone: MacAlly BTKeyMini

Nadat we eerder al over een extern toetsenbordje hebben geschreven is er nu eentje die je in pre-order kunt bestellen: de BTKeyMini.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-keyboardAfgelopen woensdag schreven we over een extern toetsenbordje voor de iPhone. Twee dagen later is er een ander toetsenbordje: de BTKeyMini. Die heeft als belangrijkste pluspunt dat er geen kabeltjes bij aan te pas komen, maar dat de verbinding via Bluetooth wordt gelegd. Het toetsenbord hiernaast kost $92 en het lijkt erop dat de iPhone tijdens het typen rechtop in de houder staat.

De MacAlly BTKeyMini is gemaakt door Avalive en is op dit moment in pre-order te bestellen. Veel verder dan de status ‘pre-order’ zal dit product vermoedelijk ook niet komen, want de iPhone biedt geen ondersteuning voor het noodzakelijke Bluetooth HID-profiel om het toetsenbord te kunnen koppelen. Maar wie weet in een volgende firmwareversie … Vreemd is overigens ook dat het toetsenbordje van MacAlly lijkt te zijn, terwijl de BTKeyMini op de productpagina van MacAlly nergens te bekennen is.

Via: Nowherelse (Franstalig) en Crunchgear.

Tip van Joost, dankjewel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.