iMac OS X El Capitan

Tweede beta OS X El Capitan 10.11.2 door Apple uitgebracht

De tweede beta van OS X El Capitan 10.11.2 is vandaag door Apple uitgebracht. Deze beta lost verdere problemen op die nog in eerdere versies van OS X El Capitan aanwezig waren.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iMac OS X El CapitanApple heeft vanavond de tweede beta van OS X El Capitan 10.11.2 voor ontwikkelaars uitgebracht. De eerste beta van El Capitan 10.11.2 verscheen op 27 oktober 2015. De tweede beta lost enkele problemen op die in de eerdere beta nog niet opgelost waren. Verder focust deze update zich op beveiligingsverbeteringen. Vandaag verschenen ook de tweede beta van iOS 9.2 en de eerste beta van tvOS 9.1.

Update 5 november: Er is nu ook een publieke beta van OS X 10.11.2.

Beta 2 OS X 10.11.2 voor ontwikkelaars beschikbaar

Geregistreerde ontwikkelaars kunnen de tweede beta nu installeren op hun Macs. Apple vraagt testers zich te focussen op graphics, Mail, Wi-Fi, Agenda, USB, Notities, Foto’s en Spotlight. Welke bugs de update nog meer oplost, is op dit moment nog niet bekend.

Heb je een eerdere beta van OS X El Capitan geïnstalleerd? Je kunt dan de nieuwe beta downloaden vanuit de Mac App Store. De meest recente versie staat onder het update-tabblad. Zit je nog niet op de beta? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 05 november: Er is nu ook een publieke beta van OS X 10.11.2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 10:36
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.