Toymail: speelgoedbrievenbus speelt vervormde iPhone-opnames af

De Toymail is een speelgoed-brievenbus waarop je vervormde stemmetjes opgenomen met een iPhone-app kunt afspelen.

Toymail

Zelfs speelgoed lijkt inmiddels de iPhone niet vreemd te zijn. De nieuwste variant van de Furby die vorig jaar werd geïntroduceerd ondersteunt bijvoorbeeld apps en maakt zelfs gebruik van Siri, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele op afstand bestuurbare speeltjes. Op Kickstarter is inmiddels de Toymail opgedoken, een serie speelgoedbrievenbussen die je op je Wi-Fi-netwerk kunt aansluiten. Start je de bijbehorende iPhone-app op, dan kun je een bericht opnemen dat door het speeltje zal worden afgespeeld. De Toymail heeft bovendien een microfoon zodat je de reacties van kinderen kunt terugluisteren. Hierdoor is het speeltje tegelijkertijd een simpel communicatiemiddel.

Omdat je eigenlijk de stem van een stuk speelgoed inspreekt, is het mogelijk om filters over je opnames te plakken. De makers sturen ook eens per dag een bericht naar alle Toymail-speeltjes in de vorm van een liedje, een citaat of een wetenswaardigheid. Zij bevinden zich echter in de Verenigde Staten, dus deze dagelijkse uitspraken zijn vermoedelijk alleen Engelstalig.

Een donatie van 50 dollar plus 15 dollar verzendkosten op Kickstarter verzekert je van één Toymail. Het project moet dan wel eerst 60.000 dollar inzamelen, maar tot nu toe heeft het project al aardig wat van dit geld vergaard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2013, 21:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen e-mail, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.