Tone Shrine: bewerkelijke iPad-houder met Dolby 2.1-dock

De Tone Shrine (SoundShrine) is een speaker met Dolby 2.1 geluidssysteem, gemaakt van Fimo-klei en voorzien van allerlei steentjes en ornamenten.

tone shrineDe SoundShrine is misschien wel de meest luxe manier om je iPad te bewaren. De kans is alleen klein dat je er binnenkort eentje kunt kopen. De Beierse fotograaf Georg Dinkel bedacht deze koninklijke opbergplaats voor de iPad, die er overigens duurder uitziet dan hij is. Het iPad-paleis is gemaakt van goudkleurige Fimo-klei, een kunststof kleisoort gemaakt van een polymeer.

Het bouwwerk is voorzien van allerlei steentjes en glittertjes die het vooral bij rappers en Russische miljonairs goed zal doen. De dock is ook voorzien van een Dolby 2.1 geluidssysteem met een vermogen van 35 Watt, ledlampjes en visuele volumecontrole. Helaas is het nog een concept en is het niet binnenkort te koop. Maar wie handig is met klei en voorlopig nog vakantie heeft, kan een poging doen om het na te maken. In het Duits heet het accessoire een TonSchrein. Er is ook een kleine variant voor de iPod nano, die niet zou misstaan in een kerk. Dinkel maakt nog andere

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2012, 16:55
Categorie Accessoires
Onderwerp sound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.