Sunrise Calendar zet Nederlandse en Belgische tv-programma’s in je agenda

Het is in Sunrise Calendar voortaan mogelijk om de uitzendtijden van je favoriete series toe te voegen. Zo zie je in één keer wanneer bijvoorbeeld Game of Thrones weer wordt uitgezonden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sunrise Agenda voor iOSMicrosoft’s agenda-app Sunrise Calendar zet vanaf de laatste update uitzendtijden van tv-programma’s in je agenda. Zo zie je in één oogopslag of er vanavond bijvoorbeeld een nieuwe aflevering van Game of Thrones wordt uitgezonden. Daarvoor heb je toegang tot alle programma’s die in Nederland worden uitgezonden.

Bij de optie Interessante Agenda’s in het menu worden Nederlandse televisiekanalen getoond. Door op één van de zenders te drukken krijg je alle programma’s te zien die worden uitgezonden, waarna je met een vinkje het uitzendschema van een programma in je agenda zet. Alle toekomstige afleveringen verschijnen dan in je afsprakenlijst. De agenda’s voor tv-programma’s worden door het Amsterdamse SchedJoules geleverd, net als een aantal andere lijsten in de app.

Sunrise tv-programma's 1 Sunrise tv-programma's 2

Je krijgt in eerste instantie alleen televisieprogramma’s op Nederlandse kanalen te zien. Wil je ook een programma op een Amerikaanse zender volgen vanuit Sunrise? Dan moet je bij Interessante Agenda’s op TV drukken, helemaal onderin de lijst. Door in eerste instantie alleen Nederlandse zenders te tonen, bewaart Sunrise het overzicht.

Helemaal ideaal voelt de nieuwe Sunrise-functie overigens nog niet aan. Programma’s die worden herhaald komen bijvoorbeeld meerdere malen in je agenda te staan, waardoor je agenda al snel overvol komt te staan. We hadden graag de mogelijkheid gehad om aan te geven dat we een aflevering van een serie hebben gezien, zodat herhalingen uit de lijst verdwijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2015, 16:22
Categorie Apps
Onderwerp agenda

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.