TomTom Car Kit-adapter voor iPhone vanaf nu gratis aanvragen

TomTom heeft de pagina waarop je een iPhone 4-adapter voor je carkit kunt aanvragen, online gezet. Aan de hand van je serienummer vraag je de adapter gratis aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tomtom-adapterTomTom heeft de webpagina online gezet waarop je een gratis adapter voor je TomTom iPhone Car Kit kunt bestellen. Via de webpagina http://www.tomtom.com/page/iphone-4-adapter kun je aan de hand van je serienummer een gratis adapter aanvragen, zoals we al eerder aankondigden. Het gaat om carkits die voor 1 september 2010 zijn gekocht. Na 1 september werden de verpakkingen in de winkel al standaard geleverd met adapter. Je vindt het benodigde serienummer op de achterkant van je TomTom Car Kit.

De adapter is in feite een stukje plastic, dat je aan de binnenkant van je carkit plakt. Veel mensen hebben daar al een stukje klittenband geplakt, om te zorgen dat de iPhone 4 beter contact maakt met de connector. Alleen dan zorgt de carkit ervoor dat je iPhone tijdens het navigeren wordt opgeladen en profiteert van de versterking van het GPS-signaal.

Update: het serienummer is ook op te vragen via het TomTom Car Kit Tool (tipgever: Fred). Zie de afbeelding onderaan dit artikel.

tomtom carkit adapter

tomtom adapter carkit

tomtom-carkit-tool

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2010, 20:01
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen adapter, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.