Tiny Wings voor iPad tijdelijk afgeprijsd

De geroemde iPad-game Tiny Wings is het hele weekend afgeprijsd. Zo wil de ontwikkelaar de verschijning van de iPad mini vieren.

Tiny Wings iconHet iPad-spelletje Tiny Wings HD is tijdelijk voor maar 89 eurocent in de App Store verkrijgbaar. De game wordt normaliter verkocht voor €2,69. Ontwikkelaar Andreas Illiger zegt op deze manier de verschijning van de iPad mini te willen vieren. Tiny Wings HD is de iPad-variant van het geroemde iPhone-spelletje, waarin je een vogeltje zo lang mogelijk in de lucht moet houden door hem in een heuvelachtig landschap omhoog te blijven lanceren.

Aan jou de taak om het vogeltje in Tiny Wings HD zo ver mogelijk te laten vliegen voordat de zon ondergaat. De game tekent zich door handgetekende heuvels en simpele kleuren en achtergronden, gepaard met een sfeervolle soundtrack.

Uniek aan Tiny Wings op de iPad is een multiplayermodus. Je kunt tegen een vriend racen door de iPad tussen jullie in te leggen. Het scherm wordt hierbij opgedeeld in twee aparte vakken, waardoor jij en de tegenstander beide de vogel die je bestuurt in de gaten kunt houden.

Tiny Wings HD zou het hele weekend afgeprijsd moeten zijn. Het is altijd verstandig om goed in de App Store te kijken of een app nog steeds goedkoop is, voordat je hem koopt.

Downloaden: Tiny Wings HD (€0,89, normaal €2,69)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2012, 19:00
Categorie Games
Onderwerp tiny wings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.