iPad-platformspel Thomas Was Alone voorzien van nieuwe levels

iPad-platformspel Thomas Was Alone is voorzien van nieuwe levels. De game laat je nu spelen als Benjamin.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Thomas Was Alone icoonCharmant platformspel Thomas Was Alone heeft op de iPad een aanzienlijke update gekregen, met daarin maar liefst 20 nieuwe levels. Je gaat in de update aan de slag met Benjamin, een nieuw personage dat met een jetpack door levels kan vliegen. Ondertussen ontmoet je nieuwe personages en wordt het verhaal weer op traditionele manier besproken.

Op screenshots is Thomas Was Alone een nogal simpel ogend spel. De wereld bestaat uit zware vlakken, terwijl personages niks meer zijn dan gekleurde blokken. Deze blokken komen echter tot leven dankzij een vertelstem op de achtergrond. Ieder spelfiguur krijgt een eigen karakter, waardoor ze al snel gelaagder aanvoelen dan een held in een 3D-schietspel.

Thomas Was Alone Benjamin (Custom)

De nieuwe levels in Thomas Was Alone zijn gratis te spelen nadat je de update hebt geïnstalleerd. Heel gek is dat ook niet: ze waren namelijk allang ontworpen. Benjamin’s levels verschenen eerder al voor andere platformen waarvoor Thomas Was Alone beschikbaar is. Ter viering van de update is de game bovendien afgeprijsd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:40
Categorie Apps
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.