The Big Bang Theory legt iOS-ontwikkeling uit

The Big Bang Theory is een tv-serie over een stel onderzoekers. In de meest recente aflevering bespreken de vier vrienden het ontwikkelen van een iOS-app.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

big bang theoryThe Big Bang Theory is een comedy die ook op de Nederlandse tv te bekijken is. In de meest recente aflevering werd besproken hoe je applicaties voor iOS kunt ontwikkelen. Het ging om het maken van een app waarmee je differentiaalvergelijkingen kunt oplossen en die ook je handschrift kan lezen. In de tv-serie is te zien hoe een gebruikersinterface (UI) wordt gemaakt en welke Objective-C code je daarvoor nodig hebt.

Voor wie de serie niet kent: The Big Bang Theory is een serie over een groep studenten vrienden met een hoog nerdgehalte. Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali werken alle vier voor Caltech en hebben een technische opleiding. In hun vrije tijd spelen ze computerspelletjes, praten ze over wetenschap en techniek en andere nerdonderwerpen. Leonard en Sheldon delen een appartement, met serveerster Penny als overbuurvrouw. Ook zij speelt een belangrijke rol in de serie: ze is misschien niet zo slim, maar heeft betere sociale vaardigheden.

De aflevering over het iOS-ontwikkelen heet ‘The Bus Pants Utilization’. Het is jammer dat we in Nederland geen diensten hebben zoals Hulu, om gemakkelijk populaire tv-series terug te kijken. The Big Bang Theory is elke werkdag om 20:00 uur te zien op Veronica TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2011, 18:27
Categorie Apps
Onderwerpen developers, ios 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.