TextBlade Keyboard

Dit magnetische toetsenbord past in je broekzak

De TextBlade Keyboard bestaat uit drie delen, is magnetisch en gebruikt multitouch. Zo past een toetsenbord wél in je broekzak.
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

Het aardige van de iPhone en de iPad is dat ze overal mee naartoe kunnen. Maar als je er lange teksten mee gaat typen, dan werkt een toetsenbord véél fijner dan het touchscreen. Maar ga je overal een groot log toetsenbord mee naartoe nemen? Nee, natuurlijk niet. Voor mensen met dit probleem hebben we een verrassende oplossing gevonden: de TextBlade Keyboard. Het is een Bluetooth-toetsenbord dat uit drie magnetische stukken bestaat, multitouch-toetsen heeft en in je broekzak past. Heb je een tekst die je ergens even snel wil uittypen? Haal dan de stukken uit elkaar en leg ze op de tafel bij je iPhone, zodat ze in hun toetsenbordvorm magnetisch aan elkaar klikken. Daarna kun je aan de slag.

TextBlade Keyboard

Multitouch

De TextBlade is een volledig Qwerty-toetsenbord maar bestaat uit slechts 8 toetsen. De toetsen zijn namelijk aanraakgevoelig, zodat het apparaat precies weet waar jij met je vinger zit en welke letter je bedoelt. Dat is handig, want zo krijg je lekkere klikbare toetsen in een hele kleine uitvoering: opgeklapt is TextBlade is 10,4 centimeter lang, 3,06 centimeter breed en 1,13 centimeter dik. Bovendien weegt hij maar 1,5 gram 42 gram en je kan hem opladen via de usb-kabel.

Je kunt de TextBlade Keyboard pre-orderen bij fabrikant Waytools voor 99 dollar. Vanaf februari worden de eerste exemplaren verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2015, 10:21
Categorie Accessoires
Onderwerp toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.