iPhone 4 vanaf 1 euro bij Belgische operator Telenet

De Belgische operator Telenet heeft prijzen bekendgemaakt van de iPhone-abonnementen die ze vanaf 27 mei 2011 gaan aanbieden. De iPhone 4 is verkrijgbaar vanaf 1 euro bij een abonnement.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone telenetDe Belgische operator Telenet zou vandaag details bekendmaken over de iPhone-abonnementen die ze binnenkort gaan verkopen. Via een live persconferentie was te volgen, dat Telenet vanaf middernacht op 27 mei 2011 de iPhone gaat verkopen. Bij een Walk&Talk iPhone 45-abonnement betaal je €199 voor een 16GB iPhone 4. Het goedkoopst ben je uit bij het afsluiten van het duurste abonnement: je betaalt dan maar €1 voor de 16GB iPhone 4. Maar dan zit je wel vast aan maandelijkse kosten van 75 euro per maand. Telenet is de tweede Belgische operator die de iPhone 4 officieel gaat aanbieden. Eerder mengde KPN-dochter Base zich al in de strijd om de iPhone-koper, door een partij iPhones te verkopen.

Maar officieel is Mobistar tot 27 mei nog de enige exclusieve iPhone-operator. Vanaf die dag vervalt de exclusiviteit. Telenet gaat drie abonnementen aanbieden onder de naam Walk&Talk 30, 45 en 75. Hieronder zie je de kenmerken van de drie abonnementen en de prijzen die je voor de iPhone moet bijbetalen:

telenet-iphone-abonnementen

Tipgever: BfromB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2014, 23:44
Categorie Providers
Onderwerpen belgisch, iPhone 4, telenet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.