tele2 abonnement 4G

Tele2 maakt buitenlandbundels voor Europa groter en goedkoper

Tele2 introduceert nieuwe buitenlandbundels voor de EU. Ze zijn flink goedkoper en hebben een langere geldigheidsduur van 30 dagen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tele2 gaat vanaf eind april nieuwe roamingbundels aanbieden voor de EU-landen. Daarbij gaan ze de prijzen flink verlagen. Nu betaal je nog €7,50 voor 100MB data, maar die prijs gaat omlaag naar €2. De meest interessante bundel voor iCulture-lezers is echter die van 1GB, die €10 per maand kost en een maand geldig is. Daarmee heb je behoorlijke hoeveelheid data tijdens de vakantiemaanden.

Tele2 met 4G

Op vakantie met Tele2

Heb je minder data nodig, dan kun je ook een 500MB-databundel afsluiten voor €6. Je kunt de data gebruiken in de EU-landen en in de Europese landen Noorwegen, IJsland, Zwitserland en Liechtenstein.

Dit is het nieuwe aanbod van Tele2:

  • EU 100 MB: €2 (was €7,50)
  • EU 500 MB: €6
  • EU 1000 MB: €10

Voor alle bundels geldt een geldigheidsduur van 30 dagen. De nieuwe tarieven gaan eind april in. Voorheen bestond het aanbod van Tele2 uit erg kleine bundels van 10MB, 50MB en 100MB en was er een geldigheidsduur van respectievelijk 1 dag en 1 week.

Aanpassingen ook bij andere providers

Dat Tele2 juist nu de prijzen aanpast, is niet toevallig. Het valt samen met nieuwe Europese roamingregels. Een paar dagen geleden pasten KPN en Vodafone ook al de EU-roamingbundels aan.
In 2017 zal roaming vrijwel worden afgeschaft. In aanloop daar naartoe gaan de tarieven omlaag. Buiten Europa gelden nog de veel hogere tarieven, die per land verschillend kunnen zijn.

Tele2 trekt de belminuten, sms’jes en MB’s niet af van de normale bundel, zoals sommige andere providers doen. Wel rekent de provider een maximale vergoeding van 6 cent per MB en 2 cent per sms.

Tele2 heeft sinds kort ook iPhones in het eigen assortiment. Zie je het aanbod van Tele2 wel zitten,

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2016, 9:39
Categorie Providers
Onderwerpen buitenland, roaming, tele2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.