TacoCopter: bestel taco’s via je iPhone en laat ze per helikopter bezorgen

Met TacoCopter kan je een taco laten bezorgen waar je je ook bent. Via een iPhone-app geef je aan hoeveel taco's je wil en waar je op dat moment bent. Met een kleine helikopter wordt je bestelling dan bezorgd. Of de dienst waar is of niet is niet duidelijk, wel dat het een bijzonder idee is.

tacocopter-bezorgingSoms heb je zo’n zin in taco’s dat je gewoon niet meer kan kan wachten en ze meteen móet hebben. De startup TacoCopter wil dat probleem voor eens en altijd oplossen. Het bedrijf gaat taco’s met kleine helikopters bezorgen bij klanten, die hun bestellingen en locatie per iPhone-app hebben doorgegeven. De helikoptertjes vliegen rechtstreeks naar de plaats waar je je bevindt.

Voorlopig is de dienst alleen beschikbaar in San Francisco. Of het hier om een grap of publiciteitsstunt gaat of niet is nog niet helemaal duidelijk, maar het zou misschien wel eens een nieuwe trend kunnen worden op het gebied van bezorging.

tacocopter-iphoneZou TacoCopter echt werken, dan lijkt het voor de hand te liggen dat meer soorten voedsel op deze manier bezorgd gaan worden. Ook kleine goederen zouden op deze manier aan klanten aangeboden kunnen worden. De vraag is wel hoe het zit met de veiligheid. Wat als de TacoCopter wordt geraakt door een vogel, ben je dan je pakje kwijt?

Is er volgens jou behoefte aan een dienst als TacoCopter? Laat het weten in de reacties hieronder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2012, 18:27
Categorie Achtergrond
Onderwerp helikopter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.