iHelicopters introduceert iPhone-bestuurbare insecten

iHelicopters verkoopt op afstand bestuurbare insecten, die je met je iPhone kunt controleren.

iPhone controlled BugJe kunt de iPhone inmiddels gebruiken om speelgoedauto’s, vliegmachines en andere apparaten op afstand te besturen. iHelicopters voegt op afstand bestuurbare insecten toe aan dit aanbod. De webshop verkoopt twee met de iPhone bestuurbare insecten, in de vorm van een kever en een vlieg, die je rond laat lopen met behulp van een bijbehorende app.

Om de app te gebruiken moet je wel eerst de bijgeleverde ontvanger aansluiten op de geluidspoort van je iPhone. Deze vangt het draadloze signaal van de elektronische insecten op en geeft deze door aan de app. Via de applicatie kun je de insecten op meerdere manieren besturen. Je kunt op knoppen drukken om te lopen terwijl je de snelheid bepaalt met een schuifbalk, maar het is ook mogelijk om de iPhone te kantelen en de insecten zo van richting te laten veranderen.

iPhone controlled BeetleDe insecten kunnen op een volle batterij twintig minuten gebruikt worden. De ontvanger die je aansluit op de iPhone houdt het op een volle batterij veertig minuten vol. Het opladen van beide devices duurt ongeveer twintig minuten. Je kunt beide opladen met behulp van een bijgeleverde usb-kabel.

Je kunt één van de twee insecten kopen voor $39,95. Voor een snellere verzending kun je 15 euro aan verzendkosten betalen. Bij een bestelling krijg je één insect, een ontvanger, een usb-kabel en een handleiding.

Download de app: i-Robot (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2012, 21:40
Categorie Accessoires
Onderwerp helikopter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.