T-Mobile verkoopt nieuwe iPad in combinatie met abonnementen

T-Mobile heeft abonnementsprijzen voor de nieuwe iPad bekendgemaakt. Bij het duurste abonnement betaal je slechts €179,95 voor de nieuwe iPad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPadT-Mobile heeft vandaag de prijzen bekend gemaakt waarvoor zij de nieuwe iPad in combinatie met een abonnement zullen aanbieden. Sluit je een duurder abonnement af, dan betaal je ook minder voor je iPad. Zo kost een 16 GB iPad met 3G €179,95, als je ervoor kiest het duurste abonnement te gebruiken.

De prijs die je betaalt voor je iPad hangt af van de prijs en de duur van je abonnement. Je kunt via T-Mobile ook een sim only-abonnement afsluiten. Bij een 1-jarig-abonnement krijg je dan geen korting op de iPad, maar bij een 2-jarig abonnement gaat er 120 euro van de winkelprijs af.

Je betaalt voor Internet Standaard, Internet Extra en Internet Maximaal €10, €20 en €40. Dit zijn aanbiedingsprijzen, wat betekent dat je na de abonnementsduur van één of twee jaar meer betaalt. De Internet & Compter-abonnumenten kosten op hun beurt tien euro meer.

T-Mobile is niet de enige provider die een iPad in combinatie met een abonnement aanbiedt. Gisteren kondigde Vodafone nog soortgelijke abonnementen aan.

Meer info: T-Mobile iPad-pagina

T-Mobile nieuwe iPad abonnementen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2012, 15:55
Categorie Providers
Onderwerpen fietsen, ipad 3, motorola, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.