T-Mobile verhoogt prijzen iPhone 5s weer na eerdere prijsverlaging

T-Mobile heeft de prijzen van de iPhone 5s weer verhoogd, na een eerdere prijsverlaging in december 2013.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

tmobileNa de eerdere plotselinge prijsverlaging heeft T-Mobile de toestelprijzen van de iPhone 5s toch weer enigszins verhoogd. Halverwege december voerde T-Mobile een flinke prijsverlaging door, die in sommige gevallen wel kon oplopen tot 80 procent. Nu zijn de prijzen weer omhoog gegaan: bij bijna alle abonnementen betaal je voor de iPhone 5s nu zo’n 100 euro meer dan voorheen. Alleen bij het goedkoopste en duurste abonnement is de prijsverhoging beperkt gebleven tot 50 euro. Het meest opvallend is, dat de iPhone 5s bij geen enkel abonnement meer gratis wordt aangeboden. Zelfs bij het duurste abonnement van 1000 MB data en 300 belminuten moet nog zo’n 50 euro bijbetaald worden. De iPhone 5s kan alleen nog gratis worden verkregen bij het duurste 2-jarige abonnement met onbeperkt bellen en 10GB data. Een extra factor om rekening mee te houden: de levertijd van de iPhone 5s is bij T-Mobile opgelopen tot zo’n 3 weken!

De huidige prijzen liggen overigens wel iets onder het oorspronkelijke niveau; T-Mobile was relatief duur toen de iPhone 5s voor het eerst in Nederland op de markt verscheen. Een andere wijziging is dat de abonnementsprijzen bij T-Mobile iets zijn verlaagd. Nieuwe abonnementen zijn tussen de €2,50 tot €9 goedkoper geworden, afhankelijk van het gekozen abonnement.

T-Mobile laat via een woordvoerder weten dat de forse prijsverlaging eerder deze maand te maken hadden met een tijdelijke actie. Die is nu afgelopen en daarom zijn de toestelprijzen verhoogd. In plaats daarvan geldt er nu een korting voor de abonnementsprijs, zoals in onderstaand overzicht te zien is.

Hieronder zie je de nieuwe (actie)prijzen in combinatie met een belbundel van 300 minuten. Via de webshop kun je veel meer combinaties kiezen: 0, 90, 150, 200, 300 of onbeperkte belminuten in combinatie met 0, 250MB, 500MB, 1GB, 2GB, 5GB of 10GB data.

Nieuwe klanten met een 2-jarig abonnement

Meer informatie op onze pagina iPhone bij T-Mobile kopen of bij de T-Mobile-webshop.

Met dank aan tipgever Rolf

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2014, 13:27
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 5s, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.