T-Mobile levert toch microsim bij iPhone 4

T-Mobile heeft op de eigen website en in een reactie aan iPhoneclub duidelijk gemaakt dat je bij aanschaf van een iPhone 4 een gratis microsim krijgt.

microsim-t-mobileT-Mobile heeft op de eigen website duidelijkheid gegeven over het meeleveren van een microsimkaart bij aanschaf van een iPhone 4. De microsim zit er daadwerkelijk bij. We kregen via de PR-afdeling van T-Mobile een bevestiging ervan en ook op de website van T-Mobile zelf is de informatie nu toegevoegd. Het heeft dus geen zin om de microsimkaart alvast bij de winkel te halen, zoals medewerkers bij de klantenservice regelmatig beweren.

De PR-afdeling van T-Mobile stuurde ons de volgende reactie:

Hallo Gonny,
T-Mobile levert een microsim kosteloos met bij de iPhone 4. De verwarring is wellicht ontstaan omdat klanten zonder iPhone 4, die graag alleen een microsim in hun huidige toestel willen, daar 10 euro voor in rekening gebracht krijgen.

In de lijst met veelgestelde vragen over de iPhone 4 is een item toegevoegd, waaruit hetzelfde blijkt:

microsim iphone 4

Kortom: klantenservicemedewerkers die blijven beweren dat je voor 10 euro een microsim in de winkel moet kopen, kun je voortaan verwijzen naar de tekst op de website. Mensen die zelf een losse iPhone 4 hebben gekocht en daar een microsim in willen gebruiken, moeten wel 10 euro betalen voor de microsim.

Meer info: Veelgestelde vragen iPhone 4
Tipgever: Quenton

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2010, 11:24
Categorie Providers
Onderwerpen simkaart, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.