‘T-Mobile koppelt in nieuwe abonnementen belminuten en data los’ (update)

T-Mobile zal binnenkort modulaire abonnementen aankondigen, aldus een bron van Tweakers. Dit abonnement vereist geen belminuten.

T-Mobile simkaart iphoneT-Mobile komt binnenkort met nieuwe abonnementen waarbij je aantal belminuten niet gekoppeld is aan je databundel. Dit vertelt een anonieme bron aan Tweakers. Abonnees nemen een startabonnement dat kan worden aangevuld met data- en belbundels. Alle abonnementen kunnen onbeperkt sms’en en hebben toegang tot T-Mobile’s 4G-netwerk. Dat laatste is niet vreemd, aangezien T-Mobile vorige week aankondigde dat het 4G-netwerk voor alle abonnees gratis beschikbaar wordt gesteld.

Het startabonnement biedt abonnees onbeperkt internet met een snelheid van 64Kbps. Om sneller te kunnen internetten moet je een databundel afsluiten. Je snelheid is afhankelijk van je bundel. Een bundel van 250MB of 500MB biedt een snelheid van 3,6Mbps, terwijl je bij 1GB, 2GB of 5GB 14,4Mbps krijgt. Is je bundel leeg, dan val je terug op het langzame basisabonnement. Opmerkelijk is dat een belbundel bij de abonnementen niet verplicht is. Heb je niet zo’n bundel, dan betaal je per minuut voor je telefoongesprekken. Je kunt alsnog kiezen voor een bundel met 90, 150, 200, 300 of een onbeperkt aantal belminuten.

Hoewel de structuur van de nieuwe abonnementen naar buiten is gelekt, is het nog niet duidelijk wat ze exact zullen gaan kosten. Ook weten we nog niet wanneer T-Mobile de abonnementen zal onthullen.

Bekijk hier de huidige abonnementen: T-Mobile-website

Update: inmiddels heeft T-Mobile bevestigd dat er compleet nieuwe abonnementen komen. Op 1 mei worden de details bekendgemaakt. Klanten kunnen hun abonnement flexibel invullen en krijgen zonder extra kosten toegang tot 4G.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2013, 18:32
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.