T-Mobile kondigt nieuwe iPhone-abonnementen aan

T-Mobile introduceert vanaf 4 april nieuwe i-abonnementen voor de iPhone. In de nieuwe iPhone-abonnementen van T-Mobile is sprake van onbeperkt gebruik van mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4-t-mobileT-Mobile heeft vandaag via een persbericht vernieuwde iPhone-abonnementen aangekondigd. In de nieuwe abonnementen is sprake van onbeperkt gebruik van mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps. iPhone-klanten krijgen de beschikking over extra diensten, zoals Visual Voicemail, gratis navigatie (via een Navigon-app) en gratis toegang tot T-Mobile Hotspots. Bij de abonnementen rekent T-Mobile na de eerste minuut af per seconde. De nieuwe abonnementen gaan in vanaf 4 april 2011.


Bij de nieuwe abonnementen krijgen klanten één bundel met uitwisselbare units voor bellen, sms’en en mms’en binnen Nederland. Het i-abonnement is inclusief onbeperkt gebruik van mobiel internet. Het vernieuwde i-abonnement is ook af te sluiten in combinatie met andere smartphones, voor nieuwe klanten of bestaande klanten die hun abonnement willen vernieuwen.

De internetsnelheid van het i-abonnement is verhoogd van 2.0 naar maximaal 7.2 Mb/s. Er geldt geen datalimiet; wel gaat na 1GB datagebruik binnen een maand de snelheid tijdelijk omlaag. Vanaf 4 april is naast de bestaande i-bundels van 150, 300, 500 en 1000 units ook een i-200 beschikbaar. Met die units kunnen klanten zelf bepalen of ze deze als minuten, sms of mms gebruiken.

Naast de abonnementen zelf kunnen klanten ook voordeelbundels aanschaffen, waarvan de meeste per maand aan en uit te zetten zijn. De SMS Verdubbelaar (€2,50 per maand) geeft 50% korting op sms- en mms-berichten binnen de bundel en met T-Mobile Family kun je voor €14,95 vrij bellen binnen een groep.

Meer informatie vind je op de nieuwe pagina over de i-abonnementen: Nieuw: i-Abonnement per 4 april.

De nieuwe voorwaarden gelden alleen voor nieuwe abonnementen en verlengingen, niet voor bestaande abonnees.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

159 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.