T-Mobile verkocht 700.000 iPhones in Nederland

T-Mobile heeft 700.000 stuks van de iPhone verkocht. Dat maakte de provider vandaag bekend bij het aankondigen van nieuwe abonnementen.

t-mobile iphoneT-Mobile heeft in Nederland 700.000 iPhones verkocht, sinds het toestel in 2008 in ons land werd geïntroduceerd. Dit werd vandaag bekendgemaakt via een persbericht, waarin nieuwe iPhone-abonnementen werden aangekondigd. Alleen voor de iPhone 3G heeft T-Mobile ooit verkoopcijfers bekendgemaakt: van dit toestel, dat in juli 2008 op de markt kwam, werden er 200.000 stuks verkocht. Apple maakt zelf ook niet bekend hoeveel iPhones er per regio worden verkocht. Nu het exclusieve contract tussen T-Mobile en Apple is weggevallen wordt het daarom nog lastiger om het aantal iPhones te tellen dat in Nederland circuleert.

Naast de officieel via de operator verkochte toestellen zijn er namelijk ook heel wat iPhones (onder andere die van de eerste generatie) die in Nederland zijn geïmporteerd, hetzij door handelaren en winkeliers, hetzij door gebruikers zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2011, 16:34
Categorie Providers
Onderwerpen t-mobile, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.