T-Mobile gaat UMTS-iPhone in Oostenrijk testen

T-Mobile heeft bevestigd op een persconferentie dat ze de 3G iPhone in Oostenrijk vroegtijdig zullen uitbrengen. Oostenrijk wordt daarmee een soort testmarkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile gaat 3G iPhone testenT-Mobile heeft tijdens een persbijeenkomst in Wenen bevestigd dat de telecomoperator binnenkort de UMTS-versie van de iPhone in Oostenrijk gaat aanbieden. Oostenrijk wordt een testgebied voor de 3G-iPhone. Daardoor krijgt Oostenrijk als één van de eerste landen wereldwijd de beschikking over de nieuwe generatie iPhone.

Marketingmanger Hendrik Kasteel vertelde op de persbijeenkomst dat er aan flexibeler abonnementvormen wordt gewerkt. Ook hoopt hij dat de nieuwe iPhone de definitieve doorbraak gaat betekenen. Over exacte verkoopcijfers van de huidige iPhone wilde de mobiele operator niets zeggen; wat wel bekend is, is dat er sinds de introductie ongeveer 80.000 iPhones actief zijn op de netwerken. Een deel daarvan is unlocked. Veel gebruikers hebben moeite met de exclusieve contracten of wachten liever op de 3G-versie, zo schrijft de Oostenrijkse krant Der Standard.

Via: Der Standard

Met dank aan Bas, die de tip gaf over het bericht op Macwereld.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, abonnementen, oostenrijk, t-mobile, umts, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.