T-Mobile Duitsland deelt weer wachtrij-kaarten uit voor nieuwe iPhone

T-Mobile Duitsland geeft dit jaar wederom Premier Tickets weg, waarmee je vroegtijdig een nieuwe iPhone kunt reserveren. De actie is opmerkelijk, aangezien de iPhone 5 nog aangekondigd moet worden.

iPhone 5 Premier TicketDe nieuwe iPhone is nog nog niet door Apple aangekondigd, maar in Duitsland kun je nu alvast de iPhone reserveren bij T-Mobile door specifiek naar de volgende generatie iPhone te vragen. Hierdoor krijg je een ‘Premiere Ticket’, waarmee je de iPhone in wezen hebt gereserveerd. Dit is niet de eerste keer dat de Duitse provider zo’n actie op touw zet: in september 2011 deed T-Mobile precies hetzelfde.

Hoe vroeger je een Premiere Ticket bemachtigd, des te hoger kom je op de lijst van T-Mobile en des te eerder krijg je de iPhone zodra hij in Duitsland wordt verkocht. In feite bouwt T-Mobile nu alvast een wachtlijst op voor de nieuwe iPhone. Hoewel er geen limiet op het aantal Premiere Tickets lijkt te zitten, bestaat er een kans dat je toch iets later de iPhone krijgt. Omdat Apple de nieuwe iPhone nog moet aankondigen kan de provider namelijk niet weten hoeveel iPhones ze later dit jaar krijgen toegestuurd.

De kans is klein dat T-Mobile in Duitsland veel meer weet over de verschijning van de iPhone. De provider gaat er met het ticketsysteem van uit dat Apple dit jaar een nieuwe iPhone uitbrengt, iets dat ook aannemelijk is. Geruchten wijzen er op dat Apple op 12 september 2012 de nieuwe iPhone uit de doeken doet.

Volgens iPhone-ticker worden de Premiere Tickets weggegeven onder naam van Deutsche Telekom. Dit is het overkoepelende bedrijf waar T-Mobile onder valt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2012, 16:42
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.