iPhone vakantie

T-Mobile laat klanten tot 250MB in EU roamen zonder extra kosten

T-Mobile laat klanten data uit hun nationale bundel gebruiken in de EU. Je kunt tussen de 50MB en 250MB data verbruiken in EU-landen zonder extra kosten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mensen met T-Mobile Stel Samen & Stel Bij kunnen tussen de 50MB en 250MB uit hun standaard databundel in de EU verbruiken, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. De hoeveelheid data is afhankelijk van de bundel die ze hebben. Het geldt voor alle abonnementen die de provider vanaf 8 april levert. Maar het geldt ook voor bestaande klanten.

iPhone vakantie

Het aanbod geldt voor alle landen van de Europese Unie, plus Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Als het aantal MB’s op is krijg je een sms’je met de melding dat je een Travel & Surf-pas moet aanschaffen om verder te blijven internetten. De dienst lijkt op een aanbod dat T-Mobile vorig jaar al invoerde.

Dit is de hoeveelheid EU MB’s die je krijgt bij de verschillende Stel Samen & Stel Bij internetbundels:

  • Internet XS (500 MB) -> 50 MB in EU
  • Internet S (1 GB) -> 50 MB in EU
  • Internet M (3 GB) -> 100 MB in EU
  • Internet L (6 GB) -> 250 MB in EU
  • Internet XL (12 GB) -> 250 MB in EU

Helaas geldt het aanbod niet voor mensen die oudere T-Mobile-bundels hebben, zoals de i-abonnementen die veel mensen ooit bij een iPhone hebben afgesloten. Of het zin heeft om over te stappen zie je in onderstaand overzicht of op onze sim only-pagina.

Onlangs maakten ook KPN, Vodafone en Tele2 hun buitenlandplannen bekend.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Openingsfoto: Lucky Business via Shutterstock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2016, 11:05
Categorie Providers
Onderwerpen buitenland, roaming, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.