Apple Campus 2, het dak wordt erop getakeld

Nieuwe video: Apple Campus 2 moet eind dit jaar af zijn

Apple's nieuwe hoofdkantoor moet eind 2016 klaar zijn. In een nieuwe drone-video is goed te zien hoe het eindresultaat wordt.

Bijna 5 miljard dollar heeft Apple in het nieuwe hoofdkantoor gestoken. Het is dan ook niet zomaar een nieuw kantoorgebouw met veel glas, maar een ruimteschip waar duizenden Apple-medewerkers straks gaan werken. Een paar maanden geleden leek het nog een bouwput, maar in de nieuwste drone-video is te zien dat het behoorlijk opschiet. Deze video is de moeite waard om eens te bekijken, omdat het enkele details goed laat zien.

In de video is te zien dat de glaspanelen en zonnepanelen op hun plek zitten. Er is op veel plekken al een dak aanwezig, ook op het auditorium waar Apple in de toekomst producten gaat aankondigen. Er wordt al vier jaren gebouwd aan het complex in Californië. Vrijwel elke maand zijn er wel weer nieuwe video’s op internet te vinden, waaraan je kunt aflezen hoe het gebouw in de loop van de tijd steeds verder verrijst. Als je in de toekomst naar San Francisco vliegt zou je het ronde gebouw gemakkelijk kunnen herkennen.

Goed beeld van het eindresultaat
De drone-video hierboven geeft eindelijk een goed beeld hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Binnenin zal nog flink moeten worden gewerkt en ook de meubels moeten er nog in. Vorige week schreven we dat het Nederlandse bedrijf Arco de vergadertafels en werktafels van Apple Campus 2 gaat leveren.

Tot eind 2016 heeft het bouwbedrijf de tijd om het gebouw af te ronden, zo staat in het officiële tijdplan van Apple. Begin 2017 moeten de eerste medewerkers er aan de slag gaan. Meer info lees je in ons uitgebreidere artikel over Apple Campus 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2016, 10:55
Categorie Apple
Onderwerpen apple, campus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.