Swipebright: statusbalk vegen om helderheid aan te passen (jailbreak)

De jailbreaktweak Swipebright zorgt ervoor dat je de helderheid van je scherm aanpast voor over je statusbalk te vegen. Hierdoor hoef je niet langer door menu's te navigeren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SwipebrightGebruik je de iPhone ‘s nachts in bed, dan is de kans groot dat je de helderheid van het dan felle scherm lager zet. Om dat te doen moet je alleen door meerdere pagina’s van het instellingenscherm navigeren. De jailbreaktweak Swipebright zorgt ervoor dat je dit voortaan kunt doen door over de statusbalk bovenin het scherm te vegen. Hierdoor is er nog maar een enkele handbeweging nodig om de helderheid van je iPhone te tweaken.

Swipebright voegt een simpele mogelijkheid toe aan je iPhone, maar laat je tot in de puntjes aanpassen hoe je deze optie kunt gebruiken. Zo kun je kiezen of je de helderheid wel of niet op je beginscherm wil aanpassen, of dat de optie zich moet beperken tot je Springboard. Door de gevoeligheid aan te passen, zorg je ervoor dat je helderheid sneller of langzamer verspringt wanneer je over de statusbalk veegt.

De jailbreaktweak SBSettings zorgt er al langer voor dat je de helderheid van het scherm met een makkelijk te bereiken knop kunt aanpassen. Swipebright is echter nog iets sneller: je hoeft namelijk niet eens op een knop te drukken om de helderheid te verlagen.

Swipebright is te downloaden in de repository van BigBoss voor $0,99

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:24
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.