Sunrise Calendar werkt nu samen met taken-app Wunderlist

Je kunt in Sunrise Calendar voortaan taken uit todo-app Wunderlist bekijken. Ook kun je vanuit de agenda nieuwe taken maken en aanpassen.

Sunrise WunderlistDe veelzijdige agenda-app Sunrise Agenda laat je nu ook taken uit Wunderlist toevoegen aan je agenda. Door je Wunderlist-account met Sunrise Calendar te koppelen, worden alle taken automatisch in je afsprakenlijst gezet, op basis van de datum bij de taak. Dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe API voor Wunderlist, waardoor andere apps toegang krijgen tot je takenlijst.

Het is dankzij de API ook mogelijk om Wunderlist-taken rechtstreeks vanuit Sunrise Calendar te maken, zodat je de agenda-app niet langer hoeft te verlaten. Iedere wijziging die je in één van de twee apps maakt, wordt automatisch doorgevoerd in de ander. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de datum van een taak aan te passen.

Sunrise Calendar heeft kennelijk in een eerdere update de ondersteuning voor Wunderlist al toegevoegd; het is daarom niet nodig om een nieuwe update van de apps te installeren. Door het app-menu te openen en te drukken op Voeg account toe kun je inloggen met Wunderlist, waarna de taken meteen in je agenda verschijnen.

Sunrise Calendar is een agenda-app met ondersteuning voor veel externe diensten (Evernote, Foursquare, Songkick concerten) en speciale kalenders (evenementen, feestdagen, weeknummers). Het bedrijf achter Sunrise is recent overgenomen door Microsoft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2015, 19:45
Categorie Apps
Onderwerpen agenda, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.