sunrise-ipad-app

Sunrise Agenda voegt afsprakentoetsenbord toe

De agenda-app Sunrise heeft nu een speciaal toetsenbord met de naam Meet, waarmee je makkelijk afspraken kunt plannen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sunrise meetDe agenda-app Sunrise Agenda – for Google Agenda, Exchange heeft vandaag een handige update gekregen, die vooral van pas komt voor mensen die vaak afspraken moeten inplannen. Het maken van een afspraak is nu makkelijker dan ooit, dankzij een speciaal iOS 8-toetsenbord met de naam Meet. Het kostte meer dan een jaar om dit toetsenbord te ontwikkelen, zeggen de makers.

Meet is een toetsenbord voor iOS 8 waarmee je meteen afspraken kunt plannen, zonder naar de agenda zelf te gaan. Je ziet meteen welk opties er nog beschikbaar zijn in je agenda. Dit werkt via een simpel linkje. Als de andere persoon het gewenste tijdstip bevestigt, is er automatisch een afspraak gemaakt. Simpel!

sunrise meet toetsenbord activeren sunrise meet plannen

Sunrise Meet: zo werkt het

We hebben het natuurlijk meteen even geprobeerd. Als je de update van Sunrise Agenda hebt geïnstalleerd, moet je nog wel even het nieuwe toetsenbord activeren via de instellingen in iOS 8 en hoger. Geef het toetsenbord volledige toegang en je kunt aan de slag. Ben je bezig met het schrijven van een e-mailbericht, dan kun je daarvoor Sunrise Meet gebruiken. Zodra je een afspraak wilt maken, klik je op het oranje Sunrise Agenda-knopje. Er verschijnt dan een overzicht van je agenda voor de komende dagen.

sunrise meet afspraak plannen 1 sunrise meet afspraak plannen 2

Je kunt meteen een afspraak prikken op de agenda, waarbij je meteen kunt kiezen voor een bepaalde tijdsduur en een tijdzone. Zoals gezegd: als de andere persoon accepteert, is de afspraak ook meteen gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2015, 10:59
Categorie Apps
Onderwerp agenda

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.