Strapya-case vermomt je iPhone als Japanse snack

De Japanse fabrikant Strapya maakt aparte cases voor de iPhone, vermomd als Japanse maaltijd of snack. Deze maand hebben ze paling op rijst, eerder hadden ze een ramen-maaltijd of een bolletjessnack verwerkt tot iPhone-hoesje.

strapya palingWe kennen al usb-sticks die zijn vermomd als sushi. Maar in Japan gaan ze nog een flink stuk verder: daar maken ze hoesjes voor de iPhone, die nauwelijks meer als zodanig te herkennen zijn. Op de foto hiernaast zie je een iPhone-case vermomd als Unagi Don (paling op rijst). De Japanse fabrikant Strapya verwerkt complete maaltijden in hun iPhone-cases. De cases zijn totaal onpraktisch maar wel bijzonder om te bekijken.

De palingcase hiernaast is de nieuwste aanwinst voor de maand juli. Vorige maand maakten ze een Cold Ramen Case, die je hieronder kunt zien. Een bijzondere is ook de case met een Japanse snack, bestaande uit roze/wit/groene bolletjes. De Japanse cases zijn handgemaakt en zien er daardoor allemaal verschillend uit. Let erop, dat je met deze cases geen foto’s meer kunt maken met de camera aan de achterzijde. Die blijft bedekt, om het design er realistischer uit te laten zien. De hoesjes zelf zijn transparant. Het voorbeeld hieronder met de snack met bolletjes meet 11,5 x 6 x 3,4 cm.

Meer info: Strapya via Akihabara

strapya cold ramen

strapya snack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2011, 16:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, japan, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.