Steve Jobs over WWDC: ‘You won’t be disappointed’

Steve Jobs zou in een mailtje aan Bryan Webster hebben gezegd over WWDC: "You won't be disappointed". Maar heeft Steve het dan over de nieuwe iPhone, of over andere productaankondigingen?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Steve JobsDoor de gelekte IPhone lijkt het alsof er op Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) weinig nieuws meer te melden valt. Toch belooft Steve Jobs (of iemand die daarvoor door zou moeten gaan) in een mailtje aan een zekere Bryan Webster dat we nog verrast gaan worden. Op een nogal grof geformuleerd mailtje waarin Bryan zijn standpunt met ‘piss’ en ‘fuck’ duidelijk maakt antwoordt ‘Steve Jobs’: “You won’t be disappointed”. Toch moet je ook weer niet teveel waarde hechten aan dit soort mailtjes.

Een eerder gestuurde e-mail van Steve over de WWDC bleek namelijk nep. Steve zou hebben geschreven: “Don’t worry about the WWDC. You ain’t seen nothing yet.” De persoon die beweerde een e-mailtje van Steve Jobs te hebben ontvangen had gewoon de e-mailheader van een eerder mailtje gekopieerd. Uit deze header zou moeten blijken dat het mailtje deze keer wel echt is.

Welke verrassingen we kunnen verwachten is nog wel de grote vraag: een gratis versie of een cloudversie van MobileMe, een nieuw iLife-pakket of verrassende verkoopcijfers van de iPad ziet Steve misschien ook als verrassende info. Wat de iPhone betreft: Apple zal met iets radicaal anders moeten komen om de constante stroom aan gelekte iPhone-informatie en -foto’s te overtreffen.

De WWDC is van 7 tot en met 11 juni 2010 in San Francisco en is inmiddels uitverkocht.

'You Won’t Be Disappointed'

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2010, 17:43
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen steve jobs, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.