iPad niet toegestaan in Yankee Stadium

In het Yankee Stadium is het verboden om iPads mee te nemen. De iPad wordt gezien als een laptop en dat is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.

ipad banJe kunt de iPad overal gebruiken… behalve in het Yankee Stadium. In het gloednieuwe honkbalstadion geldt het beleid dat je ‘uit veiligheidsoverwegingen’ geen laptops mag meenemen. Telefoons zoals de iPhone zijn wel toegestaan, maar helaas blijkt de iPad als laptop te worden opgevat. Dat werd duidelijk toen een zekere Spacekatgal een wedstrijd van de Yankees tegen de Red Sox wilde gaan kijken en bij de ingang werd tegengehouden: de iPad mocht niet mee het stadion in.

steve jobsZe verstopte de iPad in haar jas en kwam uiteindelijk toch gewoon binnen, waar ze kon genieten van de gratis Wi-Fi die de Yankees aanbieden. Of de iPad een veiligheidsrisico is, is toch wat twijfelachtig. Alles wat je op een iPad kunt doen, kun je ook op een iPhone (en met een iPhone kun je zelfs meer, zoals het maken van foto’s en sms’en).

Wie toch een iPad mee wil nemen in het stadion wordt aangeraden om de iPad onder kleding of in een tas te verstoppen, om moeilijke vragen van beveiligingspersoneel te voorkomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2010, 12:35
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.