Spyfoto’s van nieuwe iPhone opgedoken in Hong Kong?

Een website in Hong Kong heeft foto's gemaakt van een apparaat, die de volgende generatie iPhone moet voorstellen. Ze tonen onder andere het kompas en een autofocus voor de camera.

kompasMr. Blurrycam is in actie gekomen om wat foto’s van de volgende generatie iPhone te maken. Een Chinese blogger van de website umpcfever.com heeft een serie foto’s gepost van een pre-productiemodel van de nieuwe iPhone. De reeks foto’s is helaas onscherp, maar er zijn wel een aantal zaken te herkennen: een kompas-applicatie en een autofocus-functie bij de camera. De gefotografeerde iPhone kan MMS-berichten versturen en er is een scherm CPU Activity, dat vast niet voor gewone gebruikers is bedoeld. De fotograaf heeft ook nog de nieuwe functies in de aandelen-applicatie op de foto gezet, maar die kenden we natuurlijk al. De schrijver spreekt over een mysterieuze persoon en een al even mysterieuze iPhone.

autofocusOmdat het om een pre-productiemodel gaat kan de behuizing niet getoond worden. Het definitieve model gaat er anders uitzien. Vandaar dat er alleen schermen op de foto’s staan. De focusfunctie van de camera toont een blauw vierkantje rond het punt waar de camera op gaat scherpstellen. Door op het scherm te tappen kun je de focus verplaatsen. De auteur spreekt verder nog over de opnamefunctie (voicememo) en het in landscape typen van MMS-berichtjes. Die laatste twee zijn niets nieuws.

Bij Macrumors denkt iemand dat het om de nieuwe iPhone in een oude behuizing gaat. Apple heeft dit opzettelijk gedaan om veldtesten uit te voeren, zonder dat iemand de nieuwe iPhone in het wild kan spotten. Een andere persoon zegt dat iPhone OS 3.0 het percentage naast het batterij-icoon toont; er is dus niet noodzakelijk sprake van een jailbroken iPhone.

Volledige lijst met 15 foto’s: Google Translate (umpcfever.com)
Via: Macrumors Forum
Tipgever: Marco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2009, 1:35
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.