Spool Dock: iPhone-standaard rolt Lightning-kabels op

De Spool Dock is een iPhone-standaard met een oprolsysteem voor Lightning-kabels. De makers zamelen geld in op Kickstarter.

Spool DockMet de juiste dock kun je een iPhone op je bureau neerzetten, maar dan zit je nog steeds met een soms te lange of juist te korte Lightning-kabel. De Spool Dock wil op minimalistische wijze de kabel wegwerken met behulp van een ingebouwd oprolsysteem. Je draait de Spool Dock gewoon totdat de kabel exact de juiste lengte is. Omdat het oprolsysteem zich aan de binnenkant van de dock bevindt, zie je verder niet het ongebruikte stuk kabel. De gebruikte kabel maakt echter geen deel uit van de Spool Dock: je zult je eigen Lightning-snoer in de Spool Dock moeten stoppen. Voordeel hiervan is dat je een defecte kabel makkelijk later kunt vervangen.

De makers van de Spool Dock zamelen geld in via Kickstarter. Door daar minstens 35 dollar plus 20 dollar te doneren, krijg je in februari 2014 een Spool Dock toegestuurd. Tenminste: als de makers er in slagen voor 7 november 85.000 dollar in te zamelen. Of dat ze gaat lukken is nu nog lastig te zeggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2013, 14:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.