Spark Digital: condensatormicrofoon voor de iPad

Blue Microphones verkoopt de Spark Digital, een condensatormicrofoon met een 30-pinsmicrofoon. Hierdoor kan hij aangesloten worden op de iPad.

Spark DigitalBlue Microphones verkoopt de Spark Digital, een nieuwe condensatormicrofoon die gebruikmaakt van een 30-pins connector. Hierdoor kun je hem ook aansluiten op de iPad. De Spark Digital is volgens de fabrikant gemaakt met zowel het opnemen van podcasts als het opnemen van muziek op het oog. De geluidspoort voor bijvoorbeeld een koptelefoon zou geen last hebben van vertraging, waardoor je snel ter plekke wijzigingen in je opname-app kunt maken als dit nodig is.

De Spark Digital werkt met meerdere apps, waaronder ook Apple’s GarageBand. Een usb-kabel maakt het ook mogelijk om de microfoon op andere apparaten te gebruiken, zoals een computer.

Blue Microphones gaat met de nieuwe condensatormicrofoon de concurrentie aan met andere iOS-microfoons. iRig verkoopt al enige tijd de iRig Mic en iRig Mic Cast, twee microfoons voor de iPhone en iPad die respectievelijk bedoeld zijn voor algemene opnames en podcasts. Beide microfoons zijn echter geen condensatormicrofoon, zoals de Spark Digital wel is. Hierdoor betaal je wel wat meer: in de Apple Store wordt de Spark Digital verkocht voor €249,95.

Meer informatie: online Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 12:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen microfoon, spark

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.