Uitgelicht
Apple's WWDC 2024 - de belangrijkste aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Sony brengt vier hoofdtelefoons voor iPhone en iPod uit

Sony brengt vier hoofdtelefoons voor de iPod en iPhone uit: MDR-EX38iP, DR-EX300iP, DR-V150iP en MDR-E10iP. Ze zijn gericht op een verschillend publiek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sony oordopAls je zelf geen iPod-killer in huis hebt, is het misschien slimmer om gewoon accessoires te maken. Dat doet Sony dan ook: ze introduceren vier nieuwe hoofdtelefoons, speciaal voor de iPod en iPhone. Allemaal beschikken ze over een in-line afstandsbediening voor veelgebruikte functies (volume/play/pauze/nummerkeuze) en ondersteuning voor de VoiceOver-functie op de iPod shuffle. Ook zijn ze allemaal geschikt als telefoon-headset, omdat er een geïntegreerde microfoon in zit. Welke van de vier je moet kiezen, hangt af van de gewenste toepassing en voorkeur bij het dragen, bijvoorbeeld in of over het oor.


sony headsetBij Sony is het altijd puzzelen met ingewikkelde productcodes die je eenmaal in de winkel alweer bent vergeten. Daarom in het kort wat het verschil is tussen de aangekondigde modellen:

  • DR-EX300iP: in-ear hoofdtelefoon met studiokwaliteit en siliconen oordopjes. Geluidsisolatie en ruim dynamisch bereik, alleen in zwart (70 euro).
  • MDR-EX38iP (zie foto): compact model met diepe bastonen, in zwart en wit (40 euro).
  • DR-V150iP: ontworpen voor DJ’s, diepe bass en vol geluid, verstelbare hoofdband (45 euro).
  • MDR-E10iP: gericht op jongeren, in de kleuren roze, geel, blauw en grijs (30 euro).

Meer info binnenkort op Sony.nl

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.