Solid Gold iPhone Case: 14-karaats gouden hoes voor 10.000 dollar

De Solid Gold iPhone Case van Miansai is gemaakt van 14-karaats goud en kost je minstens 10.000 dollar. De case wordt op bestelling gemaakt, waarna het productienummer er in wordt gegraveerd.

Solid Gold iPhone CaseVind je een gemiddelde iPhone-case al snel duur, dan kun je beter het volgende accessoire even overslaan. De Solid Gold iPhone Case van Miansai is namelijk van 14-karaats goud gemaakt, waardoor de prijs al snel oploopt naar 10.000 dollar. Voor dat bedrag kun je wel kiezen uit geel of rosekleurig goud in een matte of glimmende uitvoering.


Iedere Solid Gold iPhone Case wordt na bestelling gemaakt. Vervolgens worden ze na de productie voorzien van een gegraveerd nummer, waardoor je weet hoe uniek de jouwe eigenlijk is. Miansai belooft dat iedere case na bestelling binnen twee weken verzonden zal worden.

Hoewel je aan de case zelf aan een flinke duit kwijt bent, wordt dit alleen nog maar erger wanneer je hem bestelt: om hem naar Nederland te verschepen betaal je minimaal 132 dollar aan verzendkosten. Niet heel gek, gezien je een pakket gevuld met 14-karaats goud liever niet verzendt met de traditionele luchtpost.

De Solid Gold iPhone Case is overigens niet de enige in zijn prijsklasse: in 2010 schreven we nog over de Crimson Gold Supreme, een iPhone-hoes gemaakt uit een combinatie van pythonleer, nubuckleer en goudleer. Deze kost je 99.500 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.