Snapstyk

Deze iPhone-case heeft een uitklapbare selfiestok

Hoeveel beter zou jouw leven zijn, als je op ieder wakend moment een selfiestok bij de hand hebt? Dat is wat de Snapstyk belooft te doen.

Snapstyk

Hoeveel beter zou jouw leven zijn, als je op ieder moment van de dag een selfiestok bij de hand hebt? Dat is wat de Snapstyk op Kickstarter belooft te doen. Achterop deze iPhone-hoes zit namelijk een uitklapbare selfiestick, die je dus op ieder moment uit je iPhone kunt toveren. Zo hoef je niet meer rond te lopen met een losse stok.

De Snapstyk ziet er op vroege renders uit als een nogal lomp stuk plastic, maar handig is ie wel. Je kunt de selfiestok maximaal 11 inches (30 centimeter) uitschuiven, waarna je bij je duim een Bluetooth-sluiterknop hebt om je foto te maken. Je kunt de iPhone in zowel landschaps- als portretmodus gebruiken met de selfiestok.

De makers van de Snapstyk beloven de eerste exemplaren in december dit jaar te versturen naar backers. Door 35 dollar te doneren krijg je er één toegestuurd. Het project moet wellicht wel in een sneltreinvaart worden afgerond om de december-verzendingen te halen. Hoewel de beloofde leveringsdatum nog maar een paar maanden van ons is verwijderd, toont de Kickstarter-pagina vooral vroege 3D-renders van het product.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2015, 19:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.