Sn0wbreeze: nieuw project van iH8sn0w belooft OS 3.1 unlock (jailbreak)

iH8sn0w, de maker van iREB, is nu bezig met het project sn0wbreeze, waarin hij een jailbreak en unlock voor iPhone OS 3.1 belooft. Het is bedoeld voor Windows, maar veel meer is er niet bekend.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iH8sn0wiH8sn0w kennen we als de maker van iREB, een tool voor mensen die problemen hebben bij het restoren of downgraden van de iPhone eerste generatie en iPhone 3G. iREB omzeilt bepaalde problemen die kunnen optreden bij het herstellen van je iPhone. Via Twitter heeft iH8sn0w aangekondigd dat hij aan een nieuw project is begonnen: sn0wbreeze. Veel informatie over sn0wbreeze geeft hij niet weg, behalve dat het Windows-gebaseerd is en dat het mogelijk een jailbreak en unlock gaat opleveren voor iPhone OS 3.1.

iH8sn0w meldde een tijdje geleden dat hij een nieuwe bug in de baseband van firmware 3.1 heeft gevonden. Naast dit nieuwe project van iH8sn0w speelt er nog een ander project: Greenpo1son van het ChronicDev Team.

Als iH8sn0w een oplossing vindt, zou het een uitkomst zijn voor mensen die out-of-the-box een iPhone met OS 3.1 hebben gekocht of per ongeluk de update naar OS 3.1 hebben gemaakt en hun baseband niet kunnen downgraden.

iH8sn0w heeft onlangs ook een nieuwe versie van iREB voor Windows uitgebracht, de derde versie alweer. Deze bevat een nieuwe interface en geeft credits aan de oorspronkelijke ontwikkelaars. Met de 3.1 SHSH grabber kun je SHSH-bestanden opslaan die je nodig kan hebben om te downgraden naar OS 3.1 als Apple nieuwe firmware uitbrengt. Je hebt je ECID-nummer nodig voordat je de SHSH Grabber kunt gebruiken. Onderstaande video legt uit hoe je iREB gebruikt:

Meer info: iH8sn0w en Twitter
Via: iHackintosh

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:51
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ih8sn0w, jailbreak, sn0wbreeze, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.