Smore laat je snel een reclamesite voor je app maken

De webdienst Smore laat je met één klink een website genereren waarop je app wordt gepromoot. Hierbij wordt informatie uit de App Store gebruikt om de site te vullen.

iPC SmoreOntwikkel je een app, dan kan het maken van een landing page op je website een lage prioriteit hebben. De webdienst Smore heeft een nieuwe functie, waarmee je met één klik een reclamepagina kunt maken voor je app. Hierbij wordt de informatie over de applicatie rechtstreeks uit de App Store gehaald, waarna je zelf met de hand bijvoorbeeld reviews of een video kunt toevoegen. De gemaakte pagina wordt altijd gehost op Smore.com. Wil je een soortgelijke reclamepagina op je eigen domein, dan zul je deze alsnog zelf in elkaar moeten zetten.

Je kunt je Smore-pagina delen via Facebook Twitter of een directe link. Het is ook mogelijk om de pagina via een e-mail naar bijvoorbeeld een mailinglijst te sturen. Hierbij wordt de pagina in zijn geheel overgenomen in de e-mail.

Ben je op Smore ingelogd, dan staan aan de rechterzijde verschillende knoppen en kolommen. Hiermee kun je zien hoe vaak je Smore-pagina is bezocht, of aangeven hoe vindbaar de pagina moet zijn. Door Google Analytics te koppelen aan de site, kun je ook hiermee de pagina in de gaten houden.

Benieuwd hoe een Smore-pagina er uitziet? Wij hebben met de dienst een pagina voor de iPhoneclub-app gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2012, 11:23
Categorie Apps
Onderwerp marketing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.