MiniBanners Pro: kleinere pushnotificaties op de iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak MiniBanners Pro laat je kleinere notificaties op de iPhone tonen en deze naar hartelust aanpassen. De tweak is een uitgebreide versie van het gratis MiniBanners.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MiniBannersPushberichten op de iPhone komen sinds iOS 5 een stuk minder prominent in beeld, maar de stroken bovenin het scherm nemen nog steeds een aardig deel van het scherm in beslag. De jailbreaktweak MiniBanners maakt het mogelijk om kleinere notificaties te tonen. Binnenkort verschijnt er een betaalde versie genaamd MiniBanners Pro, die je in staat stelt om de animatie en het uiterlijk van je notificaties aan te passen.

De tweak MiniBanners is al korte tijd verkrijgbaar via de ModMyi-repository en past de vorm van je pushberichten aan. MiniBanners heeft geen instellingen, iets dat in de betaalde tweak MiniBanners Pro anders zal zijn. Je kunt kleuren en animaties voor je notificaties kiezen, maar ook een pushbericht ingedrukt houden om de inhoud ervan te lezen. Door een uitgebreidere Pro-versie te bieden hoopt de ontwikkelaar toch nog wat te verdienen aan zijn gemaakte jailbreaktweak.

MiniBanners Pro is binnenkort verkrijgbaar in de Cydia Store. De tweak wordt dan naar alle waarschijnlijkheid ook aangeboden via de ModMyi-repository. Jailbreak Nation nam hem in onderstaande video alvast onder de loep.

MiniBanners, de gratis variant van de tweak, is gratis verkrijgbaar via de repository van ModMyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerpen banners, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.