Durex brengt eigen iPhone-applicatie Spice Dice uit in App Store

Het welbekende condoommerk Durex heeft een eigen iPhone-applicatie in de App Store uitgebracht om jou te informeren over seks en hoe je seks kunt combineren met de producten van Durex. In de applicatie heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van dobbelstenen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Spice Dice Durex op de iPhoneHet welbekende condoommerk Durex heeft een eigen iPhone-applicatie in de App Store uitgebracht om je te informeren over seks en hoe je seks kunt combineren met de producten van Durex. In de applicatie heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van dobbelstenen. Deze dobbelstenen geven de plek en de positie aan waar je de liefde gaat bedrijven. Durex noemt dit Spice Dice. Eenmaal de dobbelstenen gegooid kan de applicatie je de instructies geven hoe je deze positie uit kunt voeren. Het blijft een applicatie rondom het merk Durex; deze applicatie probeert daarom in elk onderdeel een product van Durex aan je te verkopen.

Eenmaal de applicatie opgestart kun je kiezen om Spice Dice te spelen, oftewel het gooien met de dobbelstenen. Door met je iPhone te schudden worden de dobbelstenen bewogen en krijg je een willekeurig resultaat. Durex is bij elke gevonden combinatie zo vriendelijk geweest om een suggestie te doen voor een van de producten van Durex. Zo vond ik bij de combinatie ‘orale seks in de douche’ een suggestie voor glijmiddel. Durex geeft bij bepaalde combinaties de mogelijkheid om de positie/het standje te bekijken. Hier zie je niet de positie op de plek waar je de liefde gaat bedrijven, maar een standaard plaatje van de sekspositie. Naast de dobbelstenen kun je ook tips krijgen hoe je jouw seksleven kunt verbeteren. Deze tips bestaan voornamelijk uit producten van Durex, hoe kan het ook anders. Zo kun je advies krijgen in de categorieën condooms, glijmiddel, massage en trilling.

Heb je iets gevonden waarvan je zegt dat is leuk, lekker, mooi, sexy of gewoon grappig, dan kun je vanuit de applicatie een mail sturen naar je vriend of partner om deze hiervan op de hoogte te stellen. Enige nadeel is dat in de omschrijving en de link in de e-mail die wordt opgesteld, niets staat vermeld over het onderwerp waar je op dat moment naar keek. Je kunt vanuit de applicatie ook de website van Durex bezoeken. Het enige wat de makers niet goed bedacht hebben is dat de Durex-website in Flash gemaakt is en we dus helemaal niets aan deze functie hebben op de iPhone. Verder kom je op een hoofdpagina van Durex uit, terwijl ik toch echt in een bepaalde categorie zat toen ik op www klikte.

Downloaden: Spice Dice from Durex (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2010, 16:31
Categorie Amusement
Onderwerpen condoom, seks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.