Smart Keychain toont iPhone-notificaties op je sleutelbos

De Smart Keychain is een sleutelhanger die via Bluetooth met je iPhone verbindt en belangrijke berichten doorstuurt.

Smart Keychain iPhone2014 lijkt het jaar van de smartwatch te worden. Niet alleen zijn er de nodige geruchten over een iWatch van Apple, maar concurrenten zoals Samsung en Sony zitten niet stil en kondigen hun eigen smartwatches aan. Daarnaast zijn eerder geïntroduceerde horloges zoals Pebble en Cookoo Watch nu makkelijk verkrijgbaar. Je horloge hoeft echter niet de enige plek te zijn waar je iPhone-notificaties op af te lezen zijn. Op crowdfundsite Indiegogo is de Smart Keychain gepresenteerd, een sleutelhanger met een e-paperscherm voor notificaties.

De Smart Keychain maakt verbinding met de iPhone via Bluetooth 4.0. Hierdoor houdt de sleutelhanger het 60 uur vol totdat je weer moet opladen. Een aparte usb-aansluiting laat je de Smart Keychain met een computer verbinden, zodat je hem als usb-stick kunt gebruiken. De sleutelhanger heeft 8GB aan flashgeheugen om de berichten te bewaren, ook als je geen verbinding met je telefoon hebt.

De makers van de Smart Keychain hebben inmiddels al een werkend exemplaar, maar kunnen pas consumentenversies produceren als ze 100.000 dollar op Indiegogo hebben ingezameld. Een donatie van 79 dollar verzekert vroege vogels van een sleutelhanger. Of dat ze gaat lukken is nog de vraag: niet alleen ligt het streefbedrag vrij hoog voor een crowndfundproject, maar het project is ook wat onhandig neergezet. Zo laat een slecht geschoten video zien hoe de Smart Keychain werkt en is de al vrijgegeven app ook niet al te best vormgegeven.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3JiMkoeu5PQ

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2014, 11:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen icloud sleutelhanger, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.