SlingPlayer Mobile 1.1 gaat video streamen over 3G

Sling Media heeft een nieuwe SlingPlayer Mobile voor de iPhone ingeleverd bij de App Store. Twee verbeteringen vallen daarin op: ondersteuning van 16:9 widescreen en videostreaming via 3G voor landen buiten de VS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slingplayerSling Media heeft een nieuwe SlingPlayer Mobile voor de iPhone ingeleverd bij de App Store. Twee verbeteringen vallen daarin op: ten eerste de ondersteuning voor het 16:9 widescreen-formaat zodat het volledige scherm van de iPhone gevuld wordt, zonder zwarte randen. Gebruikers buiten de VS krijgen waarschijnlijk de mogelijkheid om streaming video via 3G te kijken.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via Wi-Fi video’s af te spelen. Minder interessant voor ons is een nieuwe browser voor het Dish Network, een kabelaanbieder in de VS. SlingPlayer kost $29,99 in de Amerikaanse App Store en is in de Nederlandse App Store nog niet te vinden. Om de applicatie te gebruiken heb je een Slinbox nodig. De update van SlingPlayer Mobile 1.1 belooft ook verbeterde snelheid bij het tot stand brengen van een verbinding, sneller wisselen van kanaal en betere performance bij gebruik van de remote control-functies.

Via: Jkontherun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 19:00
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.